Shockwave Revalidatie

Als u op zoek bent naar een kinesist die gespecialiseerd is in shockwave therapie in Willebroek, dan moet u een afspraak maken bij kinesitherapie praktijk Marc De Kock.

WAT IS SHOCKWAVETHERAPIE?

De kinepraktijk van Marc beschikt over een medisch toestel voor het toepassen van Shockwave Therapy (ESWT). Dat is een zeer doeltreffende behandelmethode die door middel van energieke pulsen een efficiënt herstel garandeert. Het is een ideale manier om verschillende beschadigingen van ligamenten, spieren en bot te behandelen.

INDICATIES

Shockwavetherapie is een goede behandeling voor een heleboel aandoeningen wanneer klassieke behandelingen of medicatie niet het gewenste resultaat leveren. De kinesist dient korte pulsen met hoge intensiteit toe. Het resultaat is pijnstillend. Ook verminderen zwellingen en wordt de nieuwe formatie van bloedvaten bevorderd. Dat garandeert een natuurlijk herstelproces. De voornaamste indicaties zijn: ontstekingen, letsels, peesklachten en contracturen.

BEHANDELING

De behandeling bestaat uit drie tot negen beurten, verspreid over een periode van drie tot zes weken. Deze therapie kan ook perfect gecombineerd worden met medicatie en/of andere behandelingstechnieken. Deze therapievorm wordt echter alleen toegepast mits goedkeuring van de arts. Als kinesist zijn wij perfect geplaatst om deze therapievorm uit te voeren. Meer info over een shockwavetherapie in Willebroek? Neem dan gerust contact op.