Hand revalidatie

Bent u op zoek naar gespecialiseerde handrevalidatie in Willebroek? Bij onze praktijk staan we klaar om zowel conservatieve als postoperatieve behandelingen voor hand- en polsaandoeningen aan te bieden.

WAT IS HANDREVALIDATIE?

Handrevalidatie omvat zowel de conservatieve als postoperatieve zorg voor diverse hand- en polsaandoeningen. Ons ervaren team van kinesitherapeuten is toegewijd aan het helpen herstellen van de functionaliteit van uw hand. Verschillende behandeltherapieën worden ingezet om dit doel te bereiken en om u te ondersteunen bij een optimale revalidatie.

DOELEN VAN HANDREVALIDATIE 

Het primaire doel van handrevalidatie is het herwinnen van de functionaliteit van de hand. Of u nu te maken heeft met letsels, aandoeningen of postoperatieve revalidatie, onze behandelingen zijn gericht op het verbeteren van mobiliteit, kracht, en het verminderen van pijn en zwelling.

BEHANDELING

Onze kinesitherapeuten maken gebruik van diverse behandeltherapieën, waaronder mobilisatie, oefeningen, en functionele training om uw handrevalidatie te bevorderen. Of u nu herstelt van een blessure, operatie, of een chronische aandoening, wij bieden een op maat gemaakt behandelplan dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.